Beelddenken

Iedereen wordt als beelddenker geboren, dus een baby denkt in beelden. Er komen dan nog geen woorden aan te pas. Later neemt het taaldenken een steeds grotere plaats is. Normaal gesproken is er een evenwicht in beeld- en taaldenken. Soms is het evenwicht nog niet in balans. Hierdoor ontstaan problemen.
Beelddenken, wat is het precies? Bureau Kroon geeft hier informatie over. Wilt u informatie, kijk in de agenda of neem vrijblijvend contact op.

Beelddenk-onderzoek Beelddenk Onderzoek

In een uitgebreid onderzoek wordt duidelijk of iemand veel in beelden denkt. Soms belemmert dit het leren, maar het kan ook veel voordelen bieden. Je moet het dan leren gebruiken.
Een Beelddenk-onderzoek gaat in overleg, net als de intake en het nagesprek.

Wanneer?

Informatie over Beelddenken

Informatie over Beelddenken kan op verzoek, maar er zijn wellicht informatiebijkomsten. Kijk hiervoor in de agenda, of neem vrijblijvend contact op.

Beelddenk-onderzoek

Deze data worden gepland in overleg.

Voor wie?

Informatie over Beelddenken

Iedereen die meer over Beelddenken te weten wil komen, is welkom bij een informatiebijeenkomst.

Beelddenk-onderzoek

Het Beelddenk-onderzoek is voor iedereen tussen 5 en 14 jaar met onverklaarbare problemen bijvoorbeeld met (begrijpend) lezen of rekenen. Bent u ouder dan 14, dan is het onderzoek in aangepaste vorm mogelijk. Neem hiervoor contact op.

Een Beelddenk-onderzoek omvat een intake, een onderzoek van 2 à 3 uur en een gesprek waarin het verslag toegelicht wordt.

En wat zal dit kosten?

Informatie over Beelddenken

In de agenda is te zien wat de geplande bijeenkomsten kosten. Mogelijk wilt u een bijeenkomst zelf organiseren, dan hangen de kosten af van uw wensen.

Beelddenk-onderzoek

Het onderzoek, inclusief de intake, het eind-gesprek en het verslag kosten 425 euro.

Ervaringen

"Ik kwam bij toeval op een site waar kenmerken over beelddenken genoemd werden. Daar herkende ik onze zoon in. Toen bleek dat zijn vooruitgang op school stagneerde zijn we op zoek gegaan en bij Bureau Kroon terecht gekomen. Zij bevestigde niet alleen onze vermoedens, maar heeft ons in haar verslag ook een heleboel praktische tips en adviezen gegeven. Dit bood ons concrete handvaten om met school in gesprek te gaan en om sommige dingen thuis te gaan oefenen. Eindelijk heeft het een naam en kunnen we er wat mee."

"Onze zoon, die vaak even moet wennen aan een vreemde, voelde zich snel op zijn gemak bij Carolien. Ze gaat op een ontspannen manier met kinderen om"